Thursday, February 19, 2009

Blog Pening.

CLouD iS aWAN ni buat wan pening,
wan pun tak tahu apa yang wan dah buat dengan blog ni,
dashboard yang lagi 1 tu,
tah mana tah,
wan nak letak friend list tu wan dah tak tahu,
sedangkan wan dah ada blog ni lebih dari setahun dah,
tapi tah apa sebabnya wan lupa segalanya tentang blog ni,
mula2 wan just nak tukar layout tapi lain pula jadinya,
entah apa yang wan fikir pun wan tak tahu,
sampaikan benda yang wan biasa buat pun wan boleh tak tahu,
apo kono eh ngan den ni jang oi........
huk..huk..

3 comments:

Muhammad said...

u tukar layout
nice nice
now lagi kemas n " matang "
:)

WaNz iMraN said...

Eyoo
erm pernah lalui jugak benda yang samer.. Kalau duk dengar je org nak kutuk kita.. alamatnya banyak yang x menjadi zawan..

Kita xmampu puaskan hati orang tapi kita tahu saper kiter.. So hidup mesti ceria Okeh.. papepun jangan biarkan blog berswang lagi.. chill :D

ifahruzzaman said...

relax....

cuba donggak ke atas..tengok langit.
agak2 senang tak nak capai dgn tangan?

buat 1 1...bertenang.kompom ok!